MALATYA / BATTALGAZİ - Orduzu Ata İlkokulu

Ekm

100.YIL 100 BAYRAK PROJE ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPAN  BAŞTA OKUL ÖNCESİ  ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE  BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZ , ÖĞRENCİLERİMİZE  VE HER ZAMAN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN  VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Bayrak bağımsızlık sembolüdür. O dalgalanmazsa millet bağımsız sayılmayacaktır.

BAYRAK ŞİİRİ

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım

ARİF NİHAT ASYA

Eyl

BATTALGAZİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALANINDA YETKİN VE DENEYİMLİ PSİKOSOSYAL FORMATÖRLERİNDEN  DUYGU KAYHAN TARAFINDAN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILMIŞTIR.

KURUMA VE  DUYGU HOCAMA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Eyl

2023-2024 Eğitim -Öğretim  Yılında Okulumuza Bir Anasınıfı Kazandırılmış  Olup Normal  Eğitim Yapılmaktadır.

ANASINIFININ YERLİ MALI  HAFTASI ETKİNLİĞİ

Çocuklar,sütü mayalayarak yoğurt yapmayı,ayvadan reçel yapmayı,limondan limonata yapmayı,mısırdan mısır patlatmayı, ellerindeki malzemelerle kumbara yapmayı, keyifli bir şekilde yaparak, yaşayarak  öğrendiler.

Ve elde ettikleri ürünleri misafirlere stantlarda ikram etmenin zevkini yaşadılar.

Eliyle,diliyle ve yüreğiyle emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Böyle bir etkinliğin oluşmasına katkı sağlayan ve her zaman yanımızda bulunan bütün velilerimize en içten duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Kas

Battalgazi Sağlık Müdürlüğüne Bu Anlamlı ve Önemli  Eğitim Hizmetinden Dolayı Teşekkür Ederiz.

Kas

Battalgazi Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Öğrencilerimize Seminer

Battalgazi RAM 'da görevli Rehberlik ve Danışman  Metin ÖNAL'ın  "Öğrencilerde Olumlu Davranış  Kazandırma" Konulu Okulumuzdaki  Semineri   Öğrencilerimizde Gayet Olumlu Etki Bırakmış, İnteraktif Katılımla Gerekli Kazanımların Elde Edilmesinde Verimli Olmuştur.

Rehber Öğretmenimiz Metin ÖNAL 'a  Sunumları İçin Teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin Kişisel Bakım ve Çevre Temizlik Alışkanlıklarının Pekişmesi İçin İlçe Sağlık Müdürlüğünden Uzmanlar Seminer Vermiştir.

Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğüne Teşekkür Ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda coşkulu bir biçimde kutlandı. Şiirler ,yarışmalar ve oyunlar ile birlikte Minik kalplerin sevinci görülmeye değerdi.

Mrt

Yeni açılışı yapılan Okul Kütüphanemize ilgi büyük.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi coşku ile kutlandı. Sınıf Öğretmenimiz Orhan ÖZDİL in hazırladığı program çeşitli şiirler ve yazılar okunarak kutlandı. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı.